23 Σεπτέμβριος, 2017

  • Wiki

Η ομάδα rugby του ΑΟ Καβάλα στα σχολεία

Η ομάδα rugby του ΑΟ Καβάλα «φώναξε παρούσα» στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Τα μέλη της ομάδας κλήθηκαν από το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα και το Ζουμπουλάκειο Γυμνάσιο Καβάλας, μετά από πρόσκληση των διευθυντών, των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και των συλλόγων διδασκόντων των 2 σχολικών μονάδων, για να παρουσιάσουν στους μαθητές ένα από τα συναρπαστικότερα αλλά και παρεξηγημένα αθλήματα: το rugby.

Στην διάρκεια των παρουσιάσεων οι μαθητές έμαθαν τους βασικούς κανόνες και την ιστορία του αθλήματος, ενώ ενημερώθηκαν και για τις δραστηριότητες της ομάδας. Εν συνεχεία, σε ομάδες με σκοπό να παίξουν touch rugby. Ο ενθουσιασμός για το πρωτόγνωρο για αυτούς άθλημα ήταν τόσο μεγάλος που το παιχνίδι touch rugby συνεχίστηκε ακόμα και μετά το πέρας των εκδηλώσεων της ημέρας, ενώ αποτυπώθηκε ακόμα και στην…retro φανέλα της εθνικής ομάδας rugby Αυστραλίας που επέλεξε να φορέσει ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του Ζουμπουλάκειο Γυμνασίου -καθότι στο παρελθόν έπαιζε rugby στην Αυστραλία.

Η ομάδα rugby του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί τους συλλόγους διδασκόντων του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα και του Ζουμπουλάκειου Γυμνασίου Καβάλας και τους διευθυντές των σχολείων Κική Αρσένη και Ευριπίδη Παπάζογλου για το ενδιαφέρον που έδειξαν για το άθλημα και την τιμή που έκαναν στα μέλη της για να παρουσιάσουν το rugby στους μαθητές τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους.

About The Author

Related posts

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων